Lauren Verster presenteert het escape room televisieprogramma

De eerste aflevering van the big escape is op 6 september om 20:25 op NPO3 en wordt dus gepresenteerd door niemand minder dan Lauren Verster. AVROTROS die het escape spel gaat uitzenden heeft 12 nu nog onbekende Nederlands gestrikt om mee te gaan doen. De producent van the big escape is Blazhoffski. bekijk hieronder alvast de trailer voor The Big Escape.

Twaalf bekende Nederlanders in The Big Escape

De bekende Nederlanders worden in teams ingedeeld waarbij zij samen een opdracht moeten vervullen. De teams worden afgewisseld om de concurrentiestrijd wie het beste kan ontsnappen eerlijk te houden. Het gaat er in de opdrachten om wie als snelste kan ontsnappen, kortom een individuele strijd. Er is dus altijd een tactisch dilemma, deel ik mijn informatie met mijn teamgenoten om samen verder te komen of ga ik voor eigen succes? Iedere ronde wordt er iemand naar huis gestuurd en het spel, the big escape, doet dus een beetje denken aan wie is de mol.

Op Facebook post The Big Escape onderstaande foto, waarin in ieder geval een bekende krullenbol zichtbaar wordt, namelijk: Michael Boogerd.

bekende nederlanders the big escape

De escape room spellen

The Big Escape vindt plaats op diverse locaties. Deze locaties zijn omgebouwd tot ware escape room locaties, volgens Nu.nl vinden de uitdagingen namelijk plaats op een verlaten vliegveld, een militaire basis en een voormalig zenderpark, genaamd Radio Kootwijk.

Vanaf woensdag 6 september is The Big Escape te zien om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 3.