Escape Room als Bedrijfsuitje

Op zoek naar het perfecte bedrijfsuitje?

Dan is het spelen van een Escape Room de manier om elkaar beter te leren kennen, je hersenen te gebruiken en te ontspannen tegelijkertijd!

 

Denk bijvoorbeeld aan een Escape Room als groeps- assessment:

Omdat je in een Escape Room in een korte tijd heel intensief moet samenwerken, is het ideale manier voor teamleiders, om hun team eens onder de loep te (laten) nemen!

Het is nuttig om de dynamiek van de groep te volgen, hoe verschillende rollen natuurlijkerwijze worden aangenomen en hoe men elkaar aanvult bij het oplossen van een raadsel. Samenwerking is de sleutel tot een snelle, goede uitkomst.

Stuur ons een mail, dan regelen wij een professioneel, psychologisch assessment voor jouw team!

 

Voor collega’s onder elkaar is het leuk om te zien hoe onderling wordt omgegaan met tijdsdruk en de stress die dit met zich meebrengt. Het spelen van een spel in een Escape Room is zowel spannend als ontspannend , en zorgt ervoor dat er een (nieuwe) band wordt gecreeerd onder de teamleden.

 

Wie is er eigenlijk het meest bekwaam in codes kraken? Wie voelt een innerlijke motivatie om de moordenaar te vinden en wie kijkt gewoon wat mee met de rest van de groep?

Er kunnen interessante ontdekkingen worden gedaan over het groepsproces en ieders individuele rol hierin. Waardevolle informatie voor een manager, maar ook voor teamleden tijdens een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Waarom als bedrijfsuitje

Het samenwerken in een (Amsterdamse) Escape Room schept een band!
Stuur ons een mail als je wilt dat een professionele psycholoog meekijkt een een rapport schrijft over jouw team
Hoe benadert jouw team een probleem?
Wie komt het snelst tot slimme inzichten?
Wie neemt welke natuurlijke rol op zich?
Hoe werkt het team samen naar oplossingen toe?
Hoe gaan de teamleden met elkaar om in een stressvolle situatie?

Baas & Baas

Michel Baas: ”Een onwijs leuke ervaring als bedrijfsuitje. Begin dit jaar onze eerste escape room met het team gedaan en inmiddels staat de teller al op vier escape rooms.”

C2B

CEO van marketing bedrijf C2B: “Ontzettend nuttig om te weten hoe mijn werknemers zo snel tot de ontknoping kwamen, doordat juist die ene persoon de leiding nam. Ik heb hem meer verantwoordelijkheid gegeven in zijn werk en zijn prestaties gaan met stappen vooruit!”

Psychologisch assessment

Escape Room in Amsterdam biedt de mogelijkheid om een assessment te laten afnemen door een psychologisch team. Een professioneel psycholoog zal meekijken tijdens het spel, en een eindrapport schrijven over de verschillende deelnemers en hun aangenomen rollen en gedrag tijdens het spel. Op deze manier komt de werkgever tot nuttige inzichten over de teamleden en hun samenwerking, wat tot verbetering kan leiden op de werkvloer.

Vraag hier een offerte aan.

Bekijk de Escape Rooms

Escape Rooms als bedrijfsuitjes

Bekijk alle rooms in Amsterdam die geschikt zijn voor een bedrijfsuitje
Bekijk de Escape Rooms