Project Description

Informatie over Escape room NDSM Amsterdam
ZOMERKORTING t/m 31 augustus 2020! Maandag t/m donderdag: €75 en vrijdag t/m zondag €89 per kamer.
De escape rooms zijn losjes gebaseerd op de populaire tv-serie Penoza. Er is een Coffeeshop en een Verhoorkamer. Beide kamers zijn voorzien van airconditioning.

De kamers volgen delen van het verhaal uit van de serie. De kamers kunnen prima los van elkaar gespeeld worden, maar omdat de kamers qua verhaal op elkaar aansluiten is het extra leuk om beide kamers na elkaar te spelen.

Reguliere prijzen
Maandag t/m Donderdag: €99 incl BTW per kamer
Vrijdag t/m Zondag: €119 incl BTW per kamer

Locatie en parkeergelegenheid
Escape room NDSM is gevestigd op de NDSM-werf in Amsterdam. Ze zijn gemakkelijk te bereiken met de gratis pont vanaf Amsterdam Centraal Station. Voor de deur is voldoende betaalde parkeergelegenheid (€1,40 per uur).

Er is een ontvangstruimte met daarin een koelkast gevuld met frisdranken. Deze kunnen na afloop besteld worden. In samenwerking met een restaurant wat zich op loopafstand bevindt zijn er ook mogelijkheden voor diners. Liever lunchen of bijvoorbeeld een vergadering, dan zijn daar ook genoeg mogelijkheden voor.

Veilig escapen tijdens Coronavirus:
De capaciteit is per kamer beperkt, zodat iedereen 1,5m afstand kan houden. Waar nodig zijn spellen aangepast. Tussen de groepen door worden de kamers gedesinfecteerd. Er zijn mondkapjes, handschoenen en desinfectiegel aanwezig voor hen die dat willen.