Project Description

Locked Amsterdam

Nieuwe Hemweg 8, 1013 BG Amsterdam

The Submarine
Maximale tijd: 90 minuten
Capaciteit: 2 tot 6 spelers
Minimale leeftijd: 12

Locked biedt een unieke ervaring vol technische inventiviteit en vernuftige puzzels in een meeslepend verhaal. In deze spannende escape room is niets wat het lijkt. Niet voor niets zijn al onze beoordelingen op het web zo lovend!

In Escape room ‘The Submarine’ beleef je het verhaal van de verdwenen Sovjet-onderzeeër K-129 die tientallen jaren terug op raadselachtige wijze verdwenen in de Noord Pacifische Oceaan.

De omstreden journalist Hugo Laanen is in de ban geraakt van dit mysterie. In zijn zoektocht naar de waarheid heeft hij een dossier aangelegd met alle aanwijzingen die hij kon vinden. Hem is het inmiddels te heet onder de voeten geworden en er zijn geruchten dat hij op de vlucht is geslagen voor de Russische geheime dienst. Zijn studeerkamer in het Amsterdamse havengebied ligt er nog ongeschonden bij…

‘The Submarine’ start in zijn verlaten werkkamer. Vanuit daar voert het avontuur je mee naar de grote dieptes van de Noord-Pacifische Oceaan.

Weet jij het mysterie op tijd te ontrafelen?

Locatie

Locked.Amsterdam ligt in de prachtige Amsterdamse Houthavens, gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

MEER INFORMATIE
BOEK DEZE ESCAPE ROOM!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 8 reviews
Hoe vaak heb je een escape room bezocht?: 2

Super leuke avond!! Verhaal zat goed in elkaar, Mooie kamers, goede begeleiding. Goed te bereiken en parkeren is ook geen punt. Prima keuze mocht je een escape room willen doen.

by Mirjam on Locked Amsterdam
Hoe vaak heb je een escape room bezocht?: 1

Voor ons 4-en was dit de allereerste keer dat we een escape room bezochten en het was een groot succes!! Het zit heel goed in elkaar en het niveau is perfect: zeker niet makkelijk maar ook niet te moeilijk. Handig om af en toe een hint te krijgen als we vastliepen. Prettige begeleiding. Absolute aanrader!

by Ruud on Locked Amsterdam
Hoe vaak heb je een escape room bezocht?: 20+

Een van de beste kamers in Nederland, vooral qua uitstraling. Allemaal heel mooi gemaakt en heel gave tech!

Hoe vaak heb je een escape room bezocht?: 4

Leuke room. Leuke puzzels. Verrassende elementen. Een heerlijke avond gehad!

by Jesse on Locked Amsterdam
Hoe vaak heb je een escape room bezocht?: 1x

Vandaag hier mijn verjaardagsfeestje gevierd met 5 vrienden. Dit was echt super gaaf! Wel een beetje moeilijk, maar we kregen af en toe wat tips en zo konden we verder. We kunnen nu al niet wachten op de nieuwe escape room!

by Steffie on Locked Amsterdam
Hoe vaak heb je een escape room bezocht?: 30+

Gave kamer met een leuk thema! We hebben al behoorlijk wat kamers gezien en deze met zijn 2en gespeeld, voor de ervaren escaper een aanrader maar ook zeker aan te raden voor minder ervaren escapers. Enthousiaste begeleiding, leuke puzzels en goede prijs kwaliteit verhouding!

by Kevin on Locked Amsterdam
Hoe vaak heb je een escape room bezocht?: 3

Beste escape room tot nu toe! Alles zit goed in elkaar en escape room ziet er mooi uit!

by Elise on Locked Amsterdam
Hoe vaak heb je een escape room bezocht?: 1

Voor mij was dit de eerste keer een escape room en ik vond het fantastisch! We waren met zes personen en dat is wellicht wat veel, maar iedereen deed goed zijn best en kwam met allerlei ideeën. De begeleiding was top zowel vooraf als achteraf. We hadden wat hints nodig gaandeweg, maar dat gaf niet. Dan konden we tenminste weer verder. De drie kamers waren goed ingericht zodat je je inderdaad in een studeerkamer, op een boot en in een onderzeeër waande. Het was heel leuk puzzelen en samenwerken. Er waren 4 missies te volbrengen wat een extra uitdaging vormde. Kortom echt een aanrader!