Project Description

Locked Amsterdam

Nieuwe Hemweg 8, 1013 BG Amsterdam

The Submarine
Maximale tijd: 90 minuten
Capaciteit: 2 tot 6 spelers
Minimale leeftijd: 12

Locked biedt een unieke ervaring vol technische inventiviteit en vernuftige puzzels in een meeslepend verhaal. In deze spannende escape room is niets wat het lijkt. Niet voor niets zijn al onze beoordelingen op het web zo lovend!

In Escape room ‘The Submarine’ beleef je het verhaal van de verdwenen Sovjet-onderzeeër K-129 die tientallen jaren terug op raadselachtige wijze verdwenen in de Noord Pacifische Oceaan.

De omstreden journalist Hugo Laanen is in de ban geraakt van dit mysterie. In zijn zoektocht naar de waarheid heeft hij een dossier aangelegd met alle aanwijzingen die hij kon vinden. Hem is het inmiddels te heet onder de voeten geworden en er zijn geruchten dat hij op de vlucht is geslagen voor de Russische geheime dienst. Zijn studeerkamer in het Amsterdamse havengebied ligt er nog ongeschonden bij…

‘The Submarine’ start in zijn verlaten werkkamer. Vanuit daar voert het avontuur je mee naar de grote dieptes van de Noord-Pacifische Oceaan.

Weet jij het mysterie op tijd te ontrafelen?

Locatie

Locked.Amsterdam ligt in de prachtige Amsterdamse Houthavens, gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

MEER INFORMATIE
BOEK DEZE ESCAPE ROOM!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Locked Amsterdam
Average rating:  
 13 reviews
 by Bas
Hoe vaak heb je een escape room bezocht?: 2

Super leuke avond!! Verhaal zat goed in elkaar, Mooie kamers, goede begeleiding. Goed te bereiken en parkeren is ook geen punt. Prima keuze mocht je een escape room willen doen.

 by Floris
Hoe vaak heb je een escape room bezocht?: 1

Goed doorgevoerd thema, stevige puzzels en sfeervol. Vooral leuk aan deze is dat de meeste puzzels alleen in samenwerking kunnen worden opgelost; teamwork is onmisbaar!

 by Romano & marco
Hoe vaak heb je een escape room bezocht?: 3

Dit was de beste van alle 3 de escape rooms die we gedaan hadden! Erg goed in elkaar gezet en zeker zo leuk omdat je in meerdere kamers speelt! Dit is een echte topper en aan te raden voor iederee

 by Mirjam
Hoe vaak heb je een escape room bezocht?: 1

Voor ons 4-en was dit de allereerste keer dat we een escape room bezochten en het was een groot succes!! Het zit heel goed in elkaar en het niveau is perfect: zeker niet makkelijk maar ook niet te moeilijk. Handig om af en toe een hint te krijgen als we vastliepen. Prettige begeleiding. Absolute aanrader!

 by Ruud
Hoe vaak heb je een escape room bezocht?: 20+

Een van de beste kamers in Nederland, vooral qua uitstraling. Allemaal heel mooi gemaakt en heel gave tech!

 by Freek Meijer
Hoe vaak heb je een escape room bezocht?: 1

Dit was een nieuwe ervaring voor ons. Vijf bejaarde mannen die elkaar al 50 jaar kennen. Zeer de moeite waard en zoiets kan ik zeker aanbevelen aan jong en oud.

Locked heeft een leuk spel, ziet er allemaal professioneel uit en een goede begeleiding. Er is wat extra informatie wanneer dat echt nodig is, zonder het spel te verklappen, gewoon om verder te kunnen.

Locked is een echte aanrader!

 by Kim
Hoe vaak heb je een escape room bezocht?: 4

Leuke room. Leuke puzzels. Verrassende elementen. Een heerlijke avond gehad!

 by Jennifer
Hoe vaak heb je een escape room bezocht?: 2

Superleuk! Heel thematisch ingericht, veel goede effecten en dingen om te doen. Een aantal goede technische puzzels en veel uitdagingen die samen konden worden aangepakt. Origineel hintsyteem wat paste bij de setting. Gelukkig geen schrikeffecten of acteurs. De locatie is een beetje afgelegen, maar de ontvangst was hartelijk.

 by Machiel
Hoe vaak heb je een escape room bezocht?: 4

Hele toffe room, misschien wel de beste van de vier die ik tot nu toe heb gedaan. Mooi en goed verzorgd, goede begeleiding, leuke uitdagingen.

 by Jesse
Hoe vaak heb je een escape room bezocht?: 1x

Vandaag hier mijn verjaardagsfeestje gevierd met 5 vrienden. Dit was echt super gaaf! Wel een beetje moeilijk, maar we kregen af en toe wat tips en zo konden we verder. We kunnen nu al niet wachten op de nieuwe escape room!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»