Project Description

Logic Locks Amsterdam

Ferdinand Huyckstraat 64, 1061 HW, Amsterdam, Nederland
Maximale tijd: 63 minuten en 17 seconden
Capaciteit: 3 tot 7 spelers
Minimale leeftijd: 11 jaar

Eindelijk is de studeerkamer van ontdekkingsreizigster Elizabeth van Leeuwenhart open voor publiek! Na een eeuw van mysterie rondom haar verdwijning kunnen teams van hobby detectives hun hersenen kraken. Ontrafel de geheime geschiedenis rondom deze bijzondere vrouw… En wat is er geworden van haar meest waardevolle bezitting, het Leeuwenhart?

Logic Locks is een van de vroege vogels in de Nederlands Escape Room scene en kenmerkt zich door oog voor detail en het gebruik van authentieke objecten, zodat je je waarlijk in een andere wereld waant. De kamer is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en er zit dan ook een spannend en goed uitgewerkt verhaal achter. Voor reviews kan je je wenden naar Tripadvisor. Op basis van reviews op verschillende Escape Room platforms is deze kamer in 2016 zelfs tot Beste Escape Room van Nederland uitgeroepen!

Momenteel bied Logic Locks slechts deze Escape Room aan, met een maximaal aantal spelers van 7 mensachtigen per spel. Mocht je met een grotere groep willen spelen, schrijf ons dan aan, dan kunnen we kijken of we samen een programma op kunnen stellen.

Als alternatief voor grotere hebben we recent een nieuw spel ontwikkeld… Killjoy’s Escape Case! Dit mobiele spel kan met tot 20 personen tegelijk gespeeld worden en kan door het hele land worden opgezet.

MEER INFORMATIE
BOEK DEZE ESCAPE ROOM!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Escape Room Logic Locks
Average rating:  
 1 reviews
 by Renate
Hoe vaak heb je een escape room bezocht?: 1e

Zeer goede escape room in Amsterdam! Eerste keer voor mij maar wel meteen een hele leuke ervaring, je waant je compleet in een andere wereld voor meer dan een uur.